DE  PUPPYCURSUS

     De puppycursus is toegankelijk voor pups vanaf 9 weken

 

De komst van uw nieuwe huisgenoot is een hele gebeurtenis. Nog voordat uw hondje bij u thuis kwam, bent u vast al bezig geweest met de aankoop van allerlei benodigdheden om uw pup op te vangen in de nieuwe omgeving. Een mand of kleed, misschien een bench, voerbakjes, voeder, speeltjes, halsband, riem en wat al niet meer.
Toch is een goede opvang alleen niet voldoende. Naast de opvang is begeleiding een belangrijke factor in een fijne toekomst voor u en uw pup.
De start hiervoor vindt u bij onze hondenschool middels de puppycursus waar wij u met een positieve trainingsmethode leren om op een leuke manier tot een gewenst resultaat te komen.
De puppycursus bestaat uit acht praktijklessen van ca. 45 minuten .


 
  Met een pup kunt u vanaf de tweede enting (ca 9 weken) komen trainen. Bij een niet volledig geente pup speelt de van de moederhond meegekregen weerstand nog een grote rol en het risico van besmetting met een hondenziekte is minimaal. Daarom stellen wij als enige eis dat wij bij de eerste les het entingsboekje van uw pup kunnen inzien om ons er van te overtuigen dat uw pup in een entingschema is opgenomen.

Dus: vanaf de 9e week bent u welkom na inzage van het entingsboekje (dierenpaspoort).

Niet aantoonbaar ge�nte pups worden op de cursus geweigerd.
 

Tijdens de cursus maken wij u bekend met de hondentaal en leren wij u hoe u uw pup optimaal kunt socialiseren. Omgang met andere honden en mensen zijn hier belangrijke aspecten. Daarnaast leren wij u alledaagse handelingen zoals: aangelijnd wandelen zonder trekken, zitten, liggen,  terugkomen bij roepen, etc.

Spel is een specifiek aandachtspunt tijdens onze training. Daarnaast wordt voorlichting gegeven over levensfasen, speelgoed, kauwmateriaal, verzorging, gezondheid en voeding

 
 

 

 
 

Tijdens de praktijkuren van de puppycursus is het toegestaan om huisgenoten of kennissen mee te nemen naar het trainingsterrein. Ook in het bijzijn van bekenden moet uw hond immers naar u luisteren. Aan de rand van het veld kunnen de prestaties en vorderingen van u en uw pup worden aanschouwd.


De cursus word afgesloten met een certificaat.

 

 

 

     

 

Wilt U ook met Uw pup komen trainen of eerst even komen kijken, de koffie staat klaar.

Opgeven voor deze cursus?    Bel: 023-5652987 0f 06 53941696

Aan de Voet
Trainingslokatie Vijfhuizen
Telefoon: 023 - 5
652987
Mobiel: 06 - 53941696

vragen per e-mail

terug

Web design by Yvonne de Vijlder-van Swieten �