GEDRAGSBEGELEIDING / GEDRAGSTHERAPIE

                                                                                                          

Paul de Vijlder is gediplomeerd gedragsbegeleider en kynologisch gedragstherapeut. Daarnaast is hij gecertificeerd trainer (Algemene Vorming, Omgang Hond en Puppytrainer) via O&O.

O. & O. staat voor Nederlandse vereniging van instructeurs in hondenopvoeding en opleiding.

bus1.jpg (13805 bytes) Als U een hond heeft die probleemgedrag vertoont kunt u Paul verzoeken om een intakegesprek bij u thuis. Tijdens dit intakegesprek, wat ongeveer 1,5 tot 2 uur duurt, observeert Paul samen met een assistent uw hond en zijn/haar gedragingen. Ook schat hij in, middels een vraaggesprek, hoe de hond de jeugdperiode heeft doorgebracht, hoe u en uw gezinsleden met de hond omgaan, hoe u anticipeert op het "probleem"gedrag, etc.

Na dit gesprek stelt Paul een diagnose en stelt een therapie of trainingsschema voor, om het probleemgedrag te veranderen.

Afhankelijk van het gedrag en de therapie komen er na de intake een aantal trainingen of nieuwe thuisbezoeken.

U zult versteld staan wat voor gedrag nog goed te trainen is.

 

Enkele van de problemen en/of gedragingen zijn                                              :hondbijtbaashok.gif (11104 bytes)

Mijn hond blaft/sloopt en of is onzindelijk als hij alleen is; mijn hond bijt anderen/eigen gezin/andere honden; mijn hond zit nooit een tel stil; mijn hond komt niet terug als ik hem roep; mijn hond loopt weg; mijn hond bijt als hij voer of een speeltje heeft; mijn hond is agressief tegen kinderen; mijn hond eet ontlasting; mijn hond jaagt achter dieren/joggers/voertuigen; mijn hond is bang voor onweer/vuurwerk/geluid;

Dsc00020.jpg (62270 bytes) Dsc00021.jpg (62027 bytes) Dsc00022.jpg (62076 bytes)

Op deze bovenstaande gedragingen en op nog vele andere vormen van probleemgedrag hebben wij succesvol therapie toegepast.

 

Kosten intake:                     € 50,--  exclusief reiskosten (€  0,30 per kilometer retour)

    Bel: 023-5652987 0f 06 53941696